21 september, 2022 // Nieuws , voorstellingen

Thalia speelt Hoe Echt is Echt Echt

Thalia is terug! Met het stuk ‘Hoe echt is echt echt’ staan we op 7 en 8 oktober 2022 in de Podiumzaal van Pier K – Het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Hier vind je meer info over de voorstelling.

Zin in een avond toneel… Kom deze ervaring beleven. Want elke ervaring is echt, ook al is die opgebouwd uit leugens of goed in elkaar gezette fictie.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Echt? Ja Echt!

Koop hier je kaarten voor vrijdag 7 oktober.

Koop hier je kaarten voor zaterdag 8 oktober.

Klik hier voor een routebeschrijving naar het theater. Als je met de auto komt, volg dan onderstaande beschrijving voor de parkeeropties.

Parkeeroptie 1: Parkeerterrein • Navigeer naar deze bestemming op Google Maps • Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren. Op vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag tot 18:00 uur. • Loop vanaf het parkeerterrein naar de zijingang van Het Cultuurgebouw. Sla vóór de bibliotheek linksaf en loop langs de ingang van Schouwburg De Meerse. Pier K bevindt zich vervolgens even verderop aan je rechterhand.

Parkeeroptie 2: Parkeergarage Polderplein • Navigeer naar deze bestemming op Google Maps: • Verlaat Parkeergarage Polderplein via de uitgang die zich helemaal in de hoek van de parkeergarage bevindt. Bij binnenkomst met de auto zie je de uitgang al direct. Gebruik dus niet de uitgang met de roltrappen elders in de parkeergarage! • Steek het Raadhuisplein over. Bij binnenkomst in Het Cultuurgebouw bevindt Pier K zich aan je linkerhand. Het betreft dus niet de ingang van Schouwburg De Meerse even verderop aan je rechterhand!