Gespeeld op 07-10-2022//Komedie,Tragedie

Hoe echt is echt echt

‘Hoe echt is echt echt’ stelt de vraag wanneer je jezelf bent. En wanneer je een rol speelt? En waar in het grijze gebied tussen leugen en waarheid bevinden we ons?

We spelen allemaal in het leven meerdere rollen. Sommige worden van ons verlangd, andere kiezen we zelf brutaal uit. Sommige geloven we, sommige voeren we wat beter uit dan andere. Maar zijn we dat dan echt? En welke rollen missen we nog in ons leven. En wie moeten die rollen dan spelen?

Het stuk speelt zich af bij een soort uitzendbureau voor acteurs. De rollen zijn niet voor in het theater maar voor in het echte leven. Voor als je iemand nodig hebt die je niet hebt. “Om de emotionele leemte te vullen”, zoals de slogan van het bedrijf klinkt.

Een groep acteurs die nog een keer echt willen schitteren. Een bonte verzameling eenlingen die een rol vervuld willen hebben in hun leven, of alleen tijdens de familie reünie. En één vrouw die alle wensen in vervulling wilt laten gaan.

Kom deze ervaring beleven. Want elke ervaring is echt, ook al is die opgebouwd uit leugens of goed in elkaar gezette fictie.

SPEELDATA EN KAARTEN

Toneelgroep Thalia speelt dit stuk op 7 en 8 oktober 2022 in de Podiumzaal van Pier K – Het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Kaarten zijn te koop via de website van het theater.

Koop hier je kaarten voor vrijdag 7 oktober.

Koop hier je kaarten voor zaterdag 8 oktober.

Klik hier voor een routebeschrijving naar het theater. Als je met de auto komt, volg dan onderstaande beschrijving voor de parkeeropties.

Parkeeroptie 1: Parkeerterrein • Navigeer naar deze bestemming op Google Maps • Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren. Op vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag tot 18:00 uur. • Loop vanaf het parkeerterrein naar de zijingang van Het Cultuurgebouw. Sla vóór de bibliotheek linksaf en loop langs de ingang van Schouwburg De Meerse. Pier K bevindt zich vervolgens even verderop aan je rechterhand.

Parkeeroptie 2: Parkeergarage Polderplein • Navigeer naar deze bestemming op Google Maps: • Verlaat Parkeergarage Polderplein via de uitgang die zich helemaal in de hoek van de parkeergarage bevindt. Bij binnenkomst met de auto zie je de uitgang al direct. Gebruik dus niet de uitgang met de roltrappen elders in de parkeergarage! • Steek het Raadhuisplein over. Bij binnenkomst in Het Cultuurgebouw bevindt Pier K zich aan je linkerhand. Het betreft dus niet de ingang van Schouwburg De Meerse even verderop aan je rechterhand!

Regisseur:Bor Rooyackers

Auteur:Judith HerzbergSpeeldata

07-10-2022 20:30

Podiumzaal Pier K

08-10-2022 20:30

Podiumzaal Pier K