Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

5 juli, 2017 //voorstellingen

Kaartverkoop Dubbel Wraak is van start!

De kaartverkoop van Dubbel Wraak is gestart. Koop nu je kaartjes! Op 20 en 21 oktober speelt Thalia de komische thriller: ''Dubbel Wraak'' in het Haarlemmerhout theater te Haarlem. Henry en Karin ontmoeten elkaar 's nachts op de Albert Bridge in London. Ze hebben zich beiden voorgenomen om te gaan springen. Henry is die dag op straat gezet door zijn baas en Karin is in de steek gelaten door haar geliefde. Ze redden min of meer elkaars leven. Ze besluiten dat het nemen van wraak een beter idee is. Dubbel wraak. Toch loopt niets zoals je zou verwachten. Speciaal voor Toneelgroep Thalia heeft regisseur Justin le Bruyn een bewerking gemaakt van deze komische thriller, geschreven door Alan Ayckbourn.

10 mei, 2017 //Nieuws

Eerste Toneelgroep Thalia nieuwsbrief is uit!

De eerste nieuwsbrief van Toneelgroep Thalia is eruit! Vanaf nu sturen wij ieder kwartaal een nieuwsbrief uit. Deze eerste keer ontvang je dus het lente-nieuws. Nog niet ingeschreven? Bekijk hem hier. Volgende keer wel de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je in: onderin de website!

6 mei, 2017 //Repetities

Speloefeningen onder leiding van Justin Le Bruyn

Een speloefening met nieuwe regisseur: Justin Le Bruyn. "Hij gaf aan: neem een stukje tekst mee". Wat we hiermee moesten, geen idee. Dit het resultaat! Theater op een locatie naar keuze. Super leuk!