Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

30 oktober, 2017 //Foto's,In de pers,voorstellingen

Foto's Dubbel Wraak (20 & 21 okt 2017)

Wij willen iedereen bedanken die onze geslaagde productie 'Dubbel Wraak' hebben bezocht en mede mogelijk hebben gemaakt! Op deze pagina zie je onze eerste (!) recensie en de foto's van de voorstelling: Dubbel Wraak.

22 oktober, 2017 //Nieuws,voorstellingen

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die onze geslaagde productie 'Dubbel Wraak' hebben bezocht en mede mogelijk hebben gemaakt! Dankzij jullie hebben wij maar liefst twee keer voor een uitverkochte zaal mogen spelen. We zien jullie graag terug op 6 en 7 april in het Haarlemmerhout Theater met een gloednieuwe productie!

14 oktober, 2017 //voorstellingen

Trailer Dubbel Wraak!

Op 20 en 21 oktober spelen wij de komische thriller ''Dubbel Wraak'' onder regie van Justin Le Bruyn. Koop nu je kaartjes voor het te laat is! Inloop/kassa open: 20.00 Start voorstelling: 20.30 Einde voorstelling: 22.30 (Dit is inclusief pauze) Henry en Karin ontmoeten elkaar 's nachts op de Albert Bridge in London. Ze hebben zich beiden voorgenomen om te gaan springen. Henry is die dag op straat gezet door zijn baas en Karin is in de steek gelaten door haar geliefde. Ze redden min of meer elkaars leven. Ze besluiten dat het nemen van wraak een beter idee is. Dubbel wraak. Toch loopt niets zoals je zou verwachten. Speciaal voor Toneelgroep Thalia heeft regisseur Justin le Bruyn een bewerking gemaakt van deze komische thriller, geschreven door Alan Ayckbourn.

11 oktober, 2017 //Nieuws,voorstellingen

Fans opgelet: koop nu je kaartje voor Dubbel Wraak!

De kaartverkoop is al een tijdje van start. De grootste fans hebben hun kaartjes al gekocht: nu jij nog! Bestel ze hier. De verkoop van de kaarten zit al op maar liefst 50%, verdeeld over de vrijdag en de zaterdagavond. Mensen die hun kaartje hebben gekocht willen Dubbel Wraak niet missen, jij toch ook niet? Speciaal voor Toneelgroep Thalia heeft regisseur Justin le Bruyn een bewerking gemaakt van deze komische thriller, geschreven door Alan Ayckbourn. Dubbel Wraak: Henry en Karin ontmoeten elkaar 's nachts op de Albert Bridge in London. Ze hebben zich beiden voorgenomen om te gaan springen. Henry is die dag op straat gezet door zijn baas en Karin is in de steek gelaten door haar geliefde. Ze redden min of meer elkaars leven. Ze besluiten dat het nemen van wraak een beter idee is. Dubbel wraak. Toch loopt niets zoals je zou verwachten. Volg Toneelgroep Thalia op Facebook!