Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

15 november, 2017 //Repetities,Workshops

Start nieuwe productie

Na het succes van 'Dubbel Wraak' zijn we weer begonnen met de start van een nieuwe productie onder leiding van regisseur Rick Dros met zijn 2 regie-assistenten Annabelle en Zoë. We zijn dit seizoen van start gegaan met workshops vol leuke en leerzame speloefeningen. Niet alleen al onze leden deden enthousiast mee, maar ook een aantal aspirant leden! Dus wie weet zie je een aantal nieuwe gezichten tijdens onze nieuwste productie! Welke productie we 6 en 7 april op de planken zetten blijft nog even een geheim. Houd onze site/Facebook/Instagram/Twitter in de gaten om als eerste te weten te komen welk stuk wij gaan spelen! Of schrijf je natuurlijk in voor onze nieuwsbrief.

30 oktober, 2017 //In de pers,voorstellingen

Foto's Dubbel Wraak (20 & 21 okt 2017)

Wij willen iedereen bedanken die onze geslaagde productie 'Dubbel Wraak' hebben bezocht en mede mogelijk hebben gemaakt! Op deze pagina zie je onze eerste (!) recensie en de foto's van de voorstelling: Dubbel Wraak.

22 oktober, 2017 //Nieuws,voorstellingen

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die onze geslaagde productie 'Dubbel Wraak' hebben bezocht en mede mogelijk hebben gemaakt! Dankzij jullie hebben wij maar liefst twee keer voor een uitverkochte zaal mogen spelen. We zien jullie graag terug op 6 en 7 april in het Haarlemmerhout Theater met een gloednieuwe productie!

14 oktober, 2017 //voorstellingen

Trailer Dubbel Wraak!

Op 20 en 21 oktober spelen wij de komische thriller ''Dubbel Wraak'' onder regie van Justin Le Bruyn. Koop nu je kaartjes voor het te laat is! Inloop/kassa open: 20.00 Start voorstelling: 20.30 Einde voorstelling: 22.30 (Dit is inclusief pauze) Henry en Karin ontmoeten elkaar 's nachts op de Albert Bridge in London. Ze hebben zich beiden voorgenomen om te gaan springen. Henry is die dag op straat gezet door zijn baas en Karin is in de steek gelaten door haar geliefde. Ze redden min of meer elkaars leven. Ze besluiten dat het nemen van wraak een beter idee is. Dubbel wraak. Toch loopt niets zoals je zou verwachten. Speciaal voor Toneelgroep Thalia heeft regisseur Justin le Bruyn een bewerking gemaakt van deze komische thriller, geschreven door Alan Ayckbourn.