Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

12 april, 2016 //Repetities

Toneelgroep thalia speelt dit voorjaar Alice in wond wond Wonderland..

"Ik viel ruggelings.. Door een lange schacht.. Met trappen en deuren. En alles wat ooit vertrouwd was, verloor de herkenbaarheid en werd vreemder en vreemderder." Hebben jullie al je kaartjes besteld voor de voorjaarsvoorstelling 'Alice in wond wond Wonderland' van 3 of 4 juni?  

1 april, 2016 //Workshops

Workshop door regisseur Fred Rosenhart

We beginnen 2016 goed: met een workshop gegeven door Fred Rosenhart, de regisseur voor Thalia's volgende toneelstuk. Tijdens deze workshop ontdekken we de nieuwe dynamiek van de groep in combinatie met de regisseur. Daarnaast zijn er ook potentieel nieuwe leden uitgenodigd om de sfeer te komen proeven bij toneelgroep Thalia.

24 december, 2015 //voorstellingen

Foto's Moord in de Coulissen

Wat een fijne voorstelling was Moord in de Coulissen toch. Uitverkochte zalen en jubelend publiek maakte deze avonden voor ons onvergetelijk. Om nogmaals de sfeer enig zins te proeven zijn hebben we hierbij de foto's online gezet!

21 november, 2015 //voorstellingen

Genoten van de première Moord in de Coulissen

We hebben ontzettend genoten van de première gisteravond! Bedankt enthousiast publiek, jullie waren geweldig. We hopen jullie snel weer te zien. Was je er niet bij gisteren? Uitnieuws.nl en Lekkerstappen.nl tipt onze 'Moord in de Coulissen', nog een reden om er vanavond wél bij te zijn!