Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

9 juli, 2016 //Uitjes

Leuk uitjes achter de rug: nu weer aan het werk!

Na een kleine pauze is Thalia weer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende toneelstuk! Al hebben we niet stilgezeten in de tussentijd... ...Uit eten, naar 'Alice in Wonderland' de film, dansjes in de stad, een weekend naar Oerol, een dagje Efteling... Maar we hebben óók de kasten vol met rekwisieten en kleding opgeruimd!

6 juni, 2016 //voorstellingen

Alice in Wond Wond Wonderland was geweldig

Publiek: bedankt! We hebben genoten en we hopen jullie ook. Bekijk hier de foto's van onze voorstelling Alice in Wond Wond Wonderland

3 juni, 2016 //voorstellingen

Laatste kans: Alice in Wonderland

Nog geen kaartje gekocht, en geen tijd meer om het te bestellen? Zo lang de voorraad strekt, kun je ook nog je kaartje kopen aan de deur (cash en zoveel mogelijk gepast!). De aanvang is vanaf 20.00 en we starten om 20.30, wees erbij. Tot vanavond!  

30 mei, 2016 //voorstellingen

Toneelgroep Thalia in de kranten

We staan in de kranten! Zowel in de Haarlemmer als het Haarlems Dagblad staan artikelen over de voorstelling Alice in Wond Wond Wonderland. Ideline Meijer heeft ons voortreffelijk vertegenwoordigt tijdens het interview.  Bekijk hieronder de artikelen welke gepubliceerd zijn in de kranten. De Haarlemmer: Het Haarlems Dagblad: