Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

30 mei, 2016 //voorstellingen

Toneelgroep Thalia in de kranten

We staan in de kranten! Zowel in de Haarlemmer als het Haarlems Dagblad staan artikelen over de voorstelling Alice in Wond Wond Wonderland. Ideline Meijer heeft ons voortreffelijk vertegenwoordigt tijdens het interview.  Bekijk hieronder de artikelen welke gepubliceerd zijn in de kranten. De Haarlemmer: Het Haarlems Dagblad:

12 april, 2016 //Repetities

Toneelgroep thalia speelt dit voorjaar Alice in wond wond Wonderland..

"Ik viel ruggelings.. Door een lange schacht.. Met trappen en deuren. En alles wat ooit vertrouwd was, verloor de herkenbaarheid en werd vreemder en vreemderder." Hebben jullie al je kaartjes besteld voor de voorjaarsvoorstelling 'Alice in wond wond Wonderland' van 3 of 4 juni?  

1 april, 2016 //Workshops

Workshop door regisseur Fred Rosenhart

We beginnen 2016 goed: met een workshop gegeven door Fred Rosenhart, de regisseur voor Thalia's volgende toneelstuk. Tijdens deze workshop ontdekken we de nieuwe dynamiek van de groep in combinatie met de regisseur. Daarnaast zijn er ook potentieel nieuwe leden uitgenodigd om de sfeer te komen proeven bij toneelgroep Thalia.

24 december, 2015 //voorstellingen

Foto's Moord in de Coulissen

Wat een fijne voorstelling was Moord in de Coulissen toch. Uitverkochte zalen en jubelend publiek maakte deze avonden voor ons onvergetelijk. Om nogmaals de sfeer enig zins te proeven zijn hebben we hierbij de foto's online gezet!