Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

24 december, 2015 //voorstellingen

Foto's Moord in de Coulissen

Wat een fijne voorstelling was Moord in de Coulissen toch. Uitverkochte zalen en jubelend publiek maakte deze avonden voor ons onvergetelijk. Om nogmaals de sfeer enig zins te proeven zijn hebben we hierbij de foto's online gezet!

21 november, 2015 //voorstellingen

Genoten van de première Moord in de Coulissen

We hebben ontzettend genoten van de première gisteravond! Bedankt enthousiast publiek, jullie waren geweldig. We hopen jullie snel weer te zien. Was je er niet bij gisteren? Uitnieuws.nl en Lekkerstappen.nl tipt onze 'Moord in de Coulissen', nog een reden om er vanavond wél bij te zijn!

17 november, 2015 //voorstellingen

Trailer Moord in de Coulissen: wat zal je te wachten staan?

Uh-oh! Wat er is? Bekijk de trailer van ons 85-jarige jubileumstuk 'Moord in de Coulissen' maar! Het brengt je een stapje dichterbij het mysterie achter de moord in Toneeluitgeverij de Coulissen... Aanstaande vrijdagavond en zaterdagavond in Circus Hakim!  

5 oktober, 2015 //Repetities

85-jarig (!) jubileum Toneelgroep Thalia: mis het niet!

Mis de 85-jarige jubileumvoorstelling 'Moord in de Coulissen' niet... We gaan er weer een feestje van maken: jaren 70 stijl! Het is een drukte van jewelste: de voorbereidingen van het spektakel in november zijn in volle gang. De medewerksters van Toneeluitgeverij de Coulissen gaan vandaag op stap om de hipste kleding uit te zoeken! Heb je je kaartjes al?