Nieuws

Alle nieuwtjes van Toneelgroep Thalia Haarlem.

25 november, 2016 //Repetities

Mannequin Challenge Toneelgroep Thalia

Na planken en de Harlem Shake is er nu de Mannequin Challange. Uiteraard konden wij met onze Thalianen niet achterblijven! Welke personages van de afgelopen jaren herken jij?    

12 oktober, 2016 //voorstellingen,Workshops

Workshop ruimtegebruik in XO aan de grote markt

Zaterdag 8 oktober hebben we de workshop: “Spelen met de Ruimte” gevolgd onder regie van Linda Tiesma in de XO. Om 9 uur stonden we al warm te zwaaien en te schudden om vervolgens in tweetallen een improvisatie-act uit te gaan werken waarbij we zoveel mogelijk gebruik moesten maken van de ruimte die we hadden. Na een hele dag spelen en een gelikte generale repetitie hebben we aan het einde van de dag een minivoorstelling gegeven voor onze zusterverenigingen uit Haarlem. Na de voorstelling hebben we met de aanwezigen nog geborreld om vervolgens met onze spelers heerlijk te dineren bij XO. Bekijk hieronder een korte montage gemaakt door Jelle.

12 augustus, 2016 //voorstellingen

Toneelgroep Thalia Haarlem speelt LOENATIK on stage!

In het voorjaar van 2017 speelt Toneelgroep Thalia Haarlem LOENATIK on stage! (bekend van de film: Loenatik de Moevie) Het dak van psychiatrische kliniek ‘Zonnedael’ staat op instorten. De bewoners: De Majoor, Bep Brul, Mevrouw de Haas, Fats en Dr. Doolittle moeten verhuizen. Directeur Bomhoff regelt nieuw onderdak in de ouderwetse kliniek ‘Binnenzorg’. Hier begint de pret...

9 juli, 2016 //Uitjes

Leuk uitjes achter de rug: nu weer aan het werk!

Na een kleine pauze is Thalia weer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende toneelstuk! Al hebben we niet stilgezeten in de tussentijd... ...Uit eten, naar 'Alice in Wonderland' de film, dansjes in de stad, een weekend naar Oerol, een dagje Efteling... Maar we hebben óók de kasten vol met rekwisieten en kleding opgeruimd!