21 december, 2016//voorstellingen

Bezoek Nora op Kerstavond!

Kun je niet wachten tot maart om onze eigen voorstelling te bezoeken? En heb je nog geen plannen op kerstavond? Bezoek dan: “Nora, het Poppenhuis” van theatercollectief GARP in het Haarlemmerhout theater.

Ad, Rosanne, Jelle en oud-thaliaan Maaike spelen een rol in deze prachtige productie die al veel lovende reacties heeft gehad!

NORA, HET POPPENHUIS:

Welkom in de schijnwereld van Nora. Haar complete identiteit is gevormd naar de wensen van haar omgeving. Alles draait hier om een image, een concept van de ideale echtgenote. Een kindvrouwtje, een aapje zelfs, dat kunstjes doet voor haar man om hem wat oppervlakkige verstrooiing te bieden als hij thuiskomt van zijn serieuze grotemensenwerk. Dit is het tragische verhaal van een volwassen vrouw die nooit een persoonlijkheid heeft ontwikkeld, omdat alles gericht is op de verwachtingen en behoeften van haar zogenaamde geliefden. Hoe kan Nora ontsnappen uit dit beklemmende leven, is de vraag die zich steeds meer opdringt. Vooral omdat je aan iedere vezel in je lijf voelt dat de krankzinnigheid haar in angstaanjagend tempo overneemt, met mogelijk desastreuze gevolgen…

nora

https://www.facebook.com/norahetpoppenhuis/

VOORSTELLING:
24 december 19:30
Haarlemmerhout theater

SPEL:
Ad Stavenuiter
Alphons Rommelse
Jelle Slot
Rosanne Sterenborg
Maaike Wijngaarden

TEKST:
Henrik Ibsen

REGIE & TEKSTBEWERKING:
Maaike Wijngaarden